Daklekkage voorkomen

Natuurlijk is het voorkomen van een lek dak beter en goedkoper dan het genezen ervan. Je kunt zelf regelmatig de afvoer en de dakgoot controleren en schoonmaken en een eventuele verstopping verhelpen.

De beste manier om lekkages te voorkomen is door regelmatig uw dak te laten inspecteren. Zo worden zwakke plekken in uw dak tijdig ontdekt en gerepareerd.

Lekkages zijn erg vervelend. Zelf de bron van het lek vinden is daarnaast vaak erg lastig. Tegelijkertijd kan een lekkage voor waterschade zorgen. Je kent de lelijke schimmelplekken die op muren, vloeren en plafonds kunnen ontstaan misschien wel. Om waterschade en vochtproblemen te voorkomen is het belangrijk om de bron van de lekkage zo snel mogelijk op te sporen. PVB lekkageservice staat hierbij voor je klaar: wij kunnen vaak dezelfde dag nog langs komen! Dankzij onze lekdetectie kunnen wij overal in huis lekkages opsporen, van lekken in leidingen tot zwembaden. Zowel waterlekken, warmtelekken als gaslekken kunnen wij opsporen.

Laat je lekkage zo snel mogelijk oplossen

Daklekkage kan verschillende oorzaken hebben. Vooral het wisselende Nederlandse weer heeft veel invloed op de dakbedekking en de kans op daklekkage.

Het is belangrijk lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Hoe langer je wacht hoe meer schade de lekkage veroorzaakt. In het ergste geval leidt de lekkage tot schade aan de dakconstructie zelf. Dan zou het hele dak vervangen moeten worden.

Dakdekker PVB Eindhoven heeft al ruim 20 jaar ervaring met daklekkage. Hierdoor hebben wij de kennis en kunde om de oorzaak van de lekkage snel op te sporen en te verhelpen.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, zodat wij wanneer dit nodig is direct langs kunnen komen.

Prijsindicatie

Standaard prijs €195,- ex btw

inclusief:

> voorrijkosten

> uurwerk

> benodigde materialen (uitgezonderd extra/ speciale benodigdheden)

> 2 jaar waterdichtheid garantie

Wanneer wij het niet ter plaatse kunnen repareren ontvangt u van ons een passend prijsvoorstel en komen wij indien akkoord bij u terug.

De meest voorkomende oorzaken van daklekkage zijn:

Een verstopte dakgoot

Afgewaaide, gescheurde of kapotte dakpannen

Scheuren in de dakbedekking

Een poreuze nokvorst

Verouderd daklood bij schoorstenen en dakkapellen

Verkeerde afwatering van het dak

PVB lekkageservice: Jouw partner voor het uitvoeren van lekdetectie!

SPOEDSERVICE

Heb je een lekkage? Vul het formulier in of bel naar  06 51 955 331.

lekkage service eindhoven